Csehsör.hu Nagykereskedés

Cégünk kisüzemi cseh sörök forgalmazávásal foglalkozik. Kínálatunk nagyrésze alsóerjesztésű láger és pils típusú sörökből áll, de megtalálhatóak különlegesebb sörök is. Büszkék vagyunk rá, hogy söreink nem tartalmaznak kukoricagrízt, sem más huncutságot amivel a sörök árát csökkenthetnék a főzdék a minőség rovására.


Fő termékünk a nymburki Postrizinske sörök, amelyek világos, félbarna és barna színben, különböző erősségekkel kaphatóak. Minden sör Bohumil Hrabal arcképével ellátott, és az Ő munkásságáról, életéről és családjáról elnevezett sörökről van szó.
Kínálatunkban megtalálható a Zateci főzde sörei is, pl. a cseh kultúrában elhíresült Hetedik lépcső után elnevezett sörével, illetve világos és barna gluténmentes sörökkel. Söreink egyaránt elérhetőek hordós (15-30-50 liter), üveges (0,5 és 0,33 liter), és dobozos (0,5 liter) kiszerelésben is.


Sörök mellett a Rudolf Jelínek cég párlatait is forgalmazzuk, ezek közül a legismertebb a Slivovice és a Borovička. Természetesen más gyümölcsökből is készülnek párlatok az üzemben, például kajszibarack, körte, alma, málna. Különlegesebb italaik közé tartozik a homoktövis, vörösberkenye, vagy akár a szeder. A hagyományos eljárással készült párlatokon kívül, certifikációval ellátott Kosher termékek is elérhetők, szilva és körte ízekben, akár több évig érlelt változatban is.Vendéglátóhelyek és kisebb vagy nagyobb boltok, üzletláncok számára is értékesítjük termékeinket. Ha Önt is érdeklik termékeink keresse bizalommal kollégánkat az alábbi e-mail címen:

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk a megkeresésére.